Tjenester

Vazelina Bilopphøggeri AS er en av Norges største biloppsamlingsplasser. Av vårt lager inne og ute kan vi tilby det meste av deler til både nye og gamle biler til en hyggelig pris.  Vårt varelager er velfylt av ulike artikler som: drivaksler, motorer, dynamoer, starter, kjølevifter osv., alt fra 1980 og oppover til de aller seneste modellene.

Noen tjenester og ord som forbindes med oss:

BILOPPHUGGERI MED ENTUSIASME
Vi er uten tvil Norges mest profilerte bilopphuggeri. Vi har drevet bilopphuggeri siden 1973, og har stor entusiasme for faget. Deler kjøpt fra vårt bilopphuggeri har en 30 dagers garanti. Vi retter oss mot privatmarkedet og forsikringsselskaper så vel som karosseriverksteder. Vi leverer deler til hele landet. 

BRUKTE DELER
Brukte deler kan i de fleste sammenhenger ha like stor bruksverdi som nye. Prismessig er brukte deler langt mer økonomisk. Hvorfor kjøpe en ny støtfanger til en bil som allerede er 10 år gammel? Vi har brukte deler til høyst overkommelige priser.

Vazelina Bilopphøggeri AS leverer deler til hele landet. Som et av landets største bilopphuggerier, har vi tilgang til et stort utvalg brukte deler. Dersom det er deler du ikke finner hos oss, kan vi muligens lokalisere dem gjennom bilopphuggernes felles database.
(finndel.no)

Kjøp fra noen som har genuin entusiasme for og kunnskap til faget! 

VRAKPANT
Ved skroting av bil eller kjøretøy under 3,5 tonn og innlevering til godkjent oppsamlingsplass kan man få utbetalt et pantebeløp, kjent som vrakpant. For å få utbetalt vrakpant må bilen være registrert seinere enn 1977.

For at vrakpant skal bli utstedt må det utfylles en vrakmelding der bl.a. kjøretøyets kjennetegn oppgis. Dette må gjøres på en godkjent oppsamlingsplass, som igjen sender denne meldingen til toll- og avgiftsdirektoratet.

BILOPPSAMLINGSPLASS
Vazelina bilopphøggeri har en av Norges største biloppsamlingsplasser. Få biloppsamlingsplasser har samme tilgang på brukte bildeler. Du kan også sjekke hva andre biloppsamlingsplasser har av brukte deler gjennom vår database.

Vi er medlem av Norges biloppsamlerforening (NBF), og har offentlig godkjennelse. Vi har lang erfaring innenfor fagfeltet.